Agility inschrijven

Er kan weer ingeschreven worden voor Seizoen 1 van 2018!!!

Eind februari 2018 zullen we weer gaan starten met de trainingen van het nieuwe seizoen.

 

Lees eerst hier de Algemene Voorwaarden

 •   Mijnheer
    Mevrouw

 •   Reu
    Teefje
 •   Small
    Medium
    Large


 • Het is ons streven om maximaal 5 honden in een wedstrijd groep te hebben bijvoorbeeld, en bij de pre agility zijn meer honden mogelijk omdat er veel zelfstandig geoefend wordt.

 • De instructeurs delen de groepen zo goed mogelijk in op de vaardigheden van de baas en hond combinatie en de individuele wensen ten aanzien van tijd. Op advies van de instructeur kan een cursist alsnog in een andere groep geplaatst worden indien het voor het nivo van de combinatie wenselijk is. Een nivo hoger of lager kan geadviseerd worden. Bij de Pre – Agility wordt er na de eerste drie weken geëvalueerd hoe de combinatie zich heeft ontwikkeld en of deze geschikt is voor agility of om even een stapje terug te gaan naar de gehoorzaamheid indien het contact baas/ hond niet optimaal is.
Speed-Almere drijft geheel op vrijwilligers die naast hun activiteiten voor Speed-Almere een baan en een gezin hebben. Het kan dus zijn dat u niet op dezefde dag een antwoord terugkrijgt. Er zijn meerdere vrijwilligers die deze berichten zien dus u krijgt zeker antwoord. bedankt voor uw begrip.