Agility trainer – Jacco Mager

Mijn naam is Jacco Mager, ben getrouwd met Anita en op dit moment hebben wij vier honden.
Een buitenlands bastaardje met de naam Djem van 2011 en een Border Collie met de naam Chase (Pich Black From Let’s Border) uit 2013 en onze Jongste telg is onze Sheltie met de naam Sky (Shetfield Ian Dark Legend) uit 2015 en onze jongste telg Twix (Talisman From Astroteam) uit 2017. Twix wordt momenteel ook “opgeleid” in de Agility

Met Djem hebben we voornamelijk G&G gedaan bij Dierenasiel Almere en een aantal recreatieve lessen Behendigheid. 17 aug 2013 werd Chase geboren en is na 9 weken bij ons in huis gekomen. Met Chase heb ik puppycursus gedaan bij Speed. Anita heeft recreatief Agility met Djem gelopen en toen Chase 7 maanden oud was heb de Pre-Agility cursus bij Speed-Almere gedaan en vanaf dat moment ben ik verslaafd geraakt aan het Agility virus. Inmiddels loopt Anita Sky ook Agility wedstrijden..

Chase   Chase en Jacco

Ik geef inmiddels 3 á 4 uur per week les bij Speed-Almere. En zo af en toe geef ik een workshop of privé training. Daarnaast train ik 2 á 3 keer in de week en loop ik regelmatig wedstrijden.

Chase en ik zijn in februari 2015 begonnen met wedstrijden in de eerste graad. Inmiddels lopen wij in de derde graad proberen wij met de top van nederland te strijden om de ere podia. In oktober 2016 hebben Chase en ik de “Royal Canin Masters” waarmee we ons hadden geplaatst voor de European Open 2017 in Italië. Helaas hebben we die moeten afzeggen vanwege een blesure. Inmiddles zijn Chase en ik weer volop aan het deelnemen aan wedsrtijden en selectie-wedstrijden. In 2019 hebben we ons wederom geplaatst voor de European Open die deze keer in Nederland plaatsvindt. Daarnaast hebben we ons dit jaar ook gekwalificeerd voor het WK. En mogen we gaan strijden tegen de top van de wereld.

Agility trainer – Jacco Mager